Magántanár szeretnék lenni, hogyan lehetek az - Online magántanítás

Hogy miért is szeretne valaki magántanár szolgáltatást nyújtani 2021-ben?


Számos érvet tudnánk felsorakoztatni a magántanítás mellett. Képes lehetsz segíteni az embereknek oly egyszerűséggel, ahogy soha nem gondoltad volna. A jövő a tudásban rejlik. Ha van olyan ismereted egy tantárgyból, témakörből, amit szívesen megosztanál másokkal és szeretsz tanítani, akkor ez lehet a tökéletes munka a számodra. A sajnálatos módon kialakult vírushelyzet miatt kiesett a biztos jövedelmed? Az olyan online magántanár-közvetítő platformokon, mint a WHYz könnyen pótolhatod a kiesett bevételed, ha van arra affinitásod, hogy másoknak segíts.

Hogyan legyek online magántanár?


Ha azon gondolkozol, hogy magántanár legyél és mindezt online szeretnéd megtenni, esetleg korrepetálnál, felzárkóztatnál diákokat, megnyugtathatunk, pár lépéssel ezt könnyen megteheted.

  1. Gyors regisztrálást követően létre kell hozni egy profilt azon a weboldalon, amely ezt a szolgáltatást kínálja. Ezt a legtöbb weboldalon minimális költségekkel letudhatod. Gondolj bele milyen gyorsan megtérülhet a befektetésed, már akkor is, ha csak egy tanítványod van! Ha megtörtént a regisztráció és kitöltötted a profilod, akkor kikerülsz a keresőbe és várhatod a diákok jelentkezését.
  2. Ezenkívül fontos szempont, hogy elegendő tudással rendelkezz a tanítani kívánt tantárgyból. Ha jól értesz a matekhoz, akkor érdemes online matematika oktatóként felajánlani a szolgáltatásaidat. Kiváló angol nyelvtudásod van, akkor jelentkezz angol nyelvtanárnak. Mielőtt elkezdenéd kínálni szolgáltatásait online magántanárként, fontos, hogy olvasd el a weboldal által nyújtott összes információt, hogy azok válaszolhassanak a hallgatók bármilyen kérdésére, amelyek az Ön szolgáltatásaival kapcsolatban merülhetnek fel.

Mikor kezdhetem el a tanítást?


Azonnal elkezdheted a tanítást, ha van szabadidőd, amit oktatásra fordítanál, és rendelkezel a szükséges ismeretekkel a tanított tárgy ismeretanyagából. Amíg vannak olyan hallgatók, akiknek segítségre van szükségük a tantárgyaikhoz, addig az online magántanárok számára mindig rendelkezésre áll munka. Ez azt jelenti, hogy nincs meghatározott idő, amikor a tanároknak dolgozniuk kell, vagy egy ütemterv, amelyet be kell tartaniuk, mert mindig van, aki várja a segítségüket az iskolai felkészítéshez, korrepetáláshoz.

Mennyit kereshetek magántanárként?


Ha elegendő tárgyi ismereted és szeretsz tanítani, akkor online oktatóként pénzt kereshetsz. Ez a korszerű távoktatási módszer nagyszerű módja annak, hogy gyorsan extra pénzt keress, mindezt a saját otthonod kényelméből megteheted. A magántanári szolgáltatásod díjairól te rendelkezel. A profilodon előre megadhatsz irányadó árakat, de a diákkal való kapcsolatfelvétel után egyeztethetsz egyedi ajánlatokról is.

Számos előnye van annak, ha a magántanári szolgáltatásaidat online szeretnéd nyújtani. Ha van egy tantárgy vagy témakör, amit jól ismersz és szeretsz tanítani, ez nagyszerű módja annak, hogy extra pénzt keres anélkül, hogy el kellene hagynod otthonod, és máshova kellene utaznod a pénzkeresés érdekében. Az időbeosztásodról te rendelkezhetsz, nincsenek megkötések nincs megszabott online menetrend vagy munkaidő, ha magántanárként dolgozol. Te rendelkezel az idődről, a magad ura vagy! Kiválaszthatod, hogy mikor és milyen gyakorisággal szeretnél dolgozni, ami ideálissá teszi ezt a munkát azok számára is, akik csupán másodállásként tudnának magánoktatást vállalni. Ez lehet a tökéletes munka azoknak, akik szeretik a matematikát vagy az idegen nyelveket, mint az angol vagy német, és segítséget szeretnének nyújtani másoknak a kedvenc tantárgyaikból, miközben extra pénzt keresnek!


A WHYz egy kiváló online platform a szabadúszó oktatók, magántanárok megtalálásához. Számos tantárgy tanárai között válogathatsz: találhatsz, például matematikát, angol nyelvet, fizikát stb. A WHYz oktatójaként az ország minden tájáról érkező diákokkal találkozhatsz, akiknek segítségére van szükségük iskolai tanulmányaikhoz. Nincs minimális munkaidő, és te választhatod ki, hogy mikor és milyen gyakran szeretnél dolgozni!


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor regisztrálj az oldalunkra és kezdd el az INGYENES EGY HÓNAPOS PRÓBAIDŐSZAKOT már ma!


További információkért kattints ide!

A WHYz Csapata 💛

0 Komment

Írj egy kommentet