JEGYZETEKONLINETÖLTS FELSEGÍTS MÁSOKONKERESS PÉNZTAngolMatematikaMatekAngoltanárt keresMatek tanárFelvételiMagántanár árakBudapestDebrecenÉrettségi
WHYz logó sárga

A magán- és online oktatás előnyei

Mit nyersz a WHYz-zal?

Röviden: időt, pénzt és korlátlan lendületet az oktatáshoz.
Online Jegyzetvásárlás és eladás

Miért tölts fel jegyzetet a WHYz-ra?

A WHYz által biztosított jegyzet adás-vételi platform révén végre elfelejtheted azt az érzést, amikor a gondosan összegyűjtött, aprólékosan kidolgozott jegyzeteid, egy sikeres vizsga, vagy dolgozat után az íróasztal mélyére süllyeszted, azt örökre a feledés homályába vesztve.

Hiszen minden diák pontosan tudja, hogy bármilyen számonkérést két csoport véres harca előz meg. A jegyzetért csokit ígérve könyörgők, és a befektetett munkaóráikat bosszúsan de önzetlenül egy tábla csokoládéra cserélő diákoké. A WHYz ezt az elemi küzdelmet hivatott végérvényesen feloldani azáltal, hogy egy óriási jegyzet adatbázist és online jegyzet adásvételi platformot üzemeltet, ahol csak a piac szabhatja meg egy-egy jegyzet értékét.

Használt jegyzetek

Tedd hasznossá felesleges jegyzeteid

Passzív jövedelem

Tegyél szert passzív jövedelemre

Segíts másokon

Segíts másokon jegyzeteiddel

Szekenneld be a jegyzeteidet

Szkennelj, vagy gépelj jegyzetet

Online kurzusok

Dolgozz motiváltabban saját jegyzeteiden

Árazd be a jegyzeteidet

Árazd be a jegyzeteléssel töltött óráidat

Ajándékok

Nyerd meg a WHYz ajándékokat

Támogass szervezetet bevételeiddel

Támogass egy szervezetet bevételeiddel ha szeretnél

Jegyzetek és kidolgozott tételek profil

WHYz az új passzív jövedelmed, tölts fel jegyzeteket és keress pénzt akár azonnal

Gyors és egyszerű regisztrációs folyamatot követően, egyszerűen töltsd fel szkennelt, vagy gépelt jegyzeteidet, optimalizáld a jegyzeteid árát, töltsd ki infó oldalaid, készíts egy rövid leírást és már készen is vagy. Oszd meg ahol szeretnéd vagy bízd kereső szoftverünk organikus találataira, hogy könnyedén megtalálja akinek szüksége van rá. Neked csak a feltöltött jegyzeteid statisztikáit kell figyelni a dashboardodon és újabbnál újabb jegyzeteket készíteni.

Add el jegyzeteid online bárhol az országban

Magyarországon több mint 1,8 millió gyerek és fiatal vesz részt a köznevelés és felsőoktatás különböző szintű nappali képzésein, míg nem nappali képzések keretében ez a szám több mint 80 ezerre tehető. Ezen kívül is számtalan érdeklődő ember szeretne új dolgokat tanulni vagy feleleveníteni elveszettnek hitt tudását, amit jegyzet adatbázisunk segítségével könnyedén megtehet.

Térkép oktatás, tanulás
Vélemények

Diákjaink mondták...

Gyors és egyszerű oldalhasználat

Lépések a jegyzeteladáshoz a WHYz platformján
Jegyzetfeltöltés

Feltöltés

Töltsd fel a jegyzeted, hogy növeld a bevételed és segíts másokon! A WHYz diákjai nem tudnak hozzáférést vásárolni a jegyzeteidhez ha azok csak a merevlemezeden csücsülnek.

Ehhez csak fel kell töltened gépelt és/vagy kézzel írott jegyzeteid pdf formátumban. A folyamat gyors és egyszerű, akár másfél perc alatt is feltölthetsz egy jegyzetet.

Információs oldal tulajdonságokkal a jegyzetekről és tételekről

Infó oldal

A potenciális vevő a jegyzet infó oldalon látja a feltöltött jegyzeted adatait, leírását, és az előnézetet.

Így a sikeres eladáshoz a feltöltésnél fontos, hogy pontosan add meg az adatokat és a leírást. A leírásnál javasoljuk, hogy a legjobb eredmény érdekében a jegyzeted tartalmát is fejtsd ki!

Jegyzet- és kidolgozott tételkereső szolgáltatlás

Kereső

A jegyzeted eladására kínálása után automatikusan kikerülsz a jegyzetkeresőbe. Itt a tanulni vágyók számos szűrési feltételekre tudnak keresni, hogy megtalálják a számukra megfelelő jegyzetet.

Így fontos, hogy a feltölteni kívánt jegyzetednél helyesen add meg az adatokat és a leírást, hiszen ez elősegíti a keresési folyamatot.

Eladott oktatási anyagokkal kapcsolatos statisztikák

Statisztikák

A vezérlőpaneledben sok hasznos statisztikát láthatsz, melyekkel nyomon tudod követni, hogyan teljesítenek a jegyzeteid.

Láthatod hányan klikkeltek a jegyzetedre a keresőben, hányan vették meg, és mekkora bevételt generáltak neked az általad választott időperiódusban.

Barionnal kifizetés

Kifizetés

A WHYz platformján keresztül értékesített jegyzeteid után a nettó eladási ár 60%-át kapod meg.

Minden hónapban a fizetési napon, de legkésőbb 60 napon belül a jutalékodat a kapcsolt Barion tárcádra folyosítjuk. Ha még nem rendelkezel Barion tárcával, regisztrálj egyet, mindössze pár perc. A regisztrálást követően az adataid menüpontban tudod módosítani a Barion tárcád e-mail címét.

Szolgálatások

Kitűző ikon

Ingyenes jegyzetfeltöltés

Statisztika ikon

Személyre szabott statisztikák

Időkorlát ikon

Időkorlátos hozzáférés vásárlóidnak

Megbízhatóság ikon

Jegyzeteid bármikor letörölheted

PDF biztonság ikon

Csak PDF olvasónkkal online elérhető jegyzetek

Ajánlási rendszer ikon

Ajánlási rendszer

0-24 support ikon

0-24 segítség nyújtás

Transzparens szolgáltatás ikon

Transzparens jutalékelszákolás

Stabil pénzühyi növekedés ikon

Stabil növekedés, havi kifizetés

Sikeres eladások

WHYz az új passzív jövedelmed

A passzív jövedelem olyan jövedelem, amiért nem kell folyamatos munkát végeznünk. Más szóval, passzív jövedelem során olyan dologért kapsz fizetséget újból és újból, amiért már egyszer, valamikor megdolgoztál. Valahogy így működik oldalunkon, a jegyzet eladás szisztémája is, minél jobb az általad feltöltött jegyzet minősége, minél nagyobb a kereslet rá, és minél jobban optimalizálod a jegyzetedhez tartozó infó oldalt annál több bevételre tehetsz szert belőle.

Számolj csak utána, hány diákot érdekelhetnek jegyzeteid az országban, milyen áron kínálnád őket és ez milyen jövedelmet eredményezhetne ez számodra?

Kezdd el az oktatási anyagok értékesítését

Mindenki jól jár

Persze az oldal megteremtéséért és működtetéséért minden eladás után mi is jutalékot számolunk fel, azonban a jegyzetfeltöltés ingyenes. Cserébe segítségünkkel számodra is egy új bevételi forrás nyílhat és az ezzel való teendőd is lényegesen egyszerűbbé válik.

Az eladásaidat, árbevételed és minden hasznos statisztikát a számodra fenntartott dashboardon tudod nyomon követni, a bevételed pedig havonta folyósítjuk, a számodra generált barion tárcára. Neked pedig nincs más dolgod mint újabb és még jobb jegyzeteket készíteni amivel még több bevételt realizálhatsz.

Mindenki jól jár te, a tanulni vágyók és természetesen a WHYz is.

Inkább egy jobb célt szolgálnál jegyzeteiddel?

Jegyzeteiddel termelt bevételeid, bármikor egy kattintással átirányíthatod az alábbi szervezeteknek, így amikor úgy érzed hogy te már eleget kerestél, vagy másnak nagyobb szüksége van egy kis plusz támogatásra a WHYz-zal könnyedén segíthetsz másokon és szponzorálhatsz egy jó célt.

Amigos logó
Bagázs logó
Szurkolók az állatokért logó