Mi is az a WHYz?🤔


Sziasztok 👋

Ebben a cikkben a WHYz-ról, történetéről, és jövőjéről fogunk beszélni. Tarts velünk, és légy részese az utazásnak!

Tartalom

  • Mi is az a WHYz? 🤔
  • A történetünk 📖
  • A víziónk 🔮


Mi is az a WHYz?🤔


A WHYz egy online platform, amely összeköti a tanulni vágyókat magántanárokkal 👩‍🏫, és egy piacteret üzemeltet oktatóanyagok 📚 adás-vételére specializálódva.

Mi a WHYz-nál hiszünk abban, hogy ezeket a tevékenységeket egy transzparens környezeten belül a minőségre fókuszálva valósítjuk meg, időt és energiát megtakarítva a tanulóinknak. Így a tanulók azzal tölthetik az idejüket, ami a legfontosabb, a tudás elsajátításával.🎓


A történetünk 📖


Oktatásunk alatt számos kihívással és lehetőséggel találkoztunk. Egyik nehézség a megfelelő magántanár megtalálása volt, ami sajnos sokszor hosszú és drága feladat volt. Így jött az ötlet 💭, hogy elindítsuk a WHYz-t, amelyen az ország legjobb tanárait kívánjuk elérhetővé tenni a tanulni vágyók számára egy transzparens, referáló közeg keretein belül.

A weboldal 2021 tavaszán startolt, hosszas hónapok munkájának gyümölcseként. Természetesen, mint minden weboldalnál, projekteknél, vagy terméknél lehetnek apró hibák. Ezek megoldásán, és a felhasználói élmény fejlesztésén folyamatosan dolgozunk.

A WHYz csapatával ma ezeken felül azért dolgozunk, hogy egy olyan online edukációs platformot hozzunk létre, amelyen a tanulni vágyók mindent elérhetnek, ami a tanulmányaikat elősegítheti. Legyen szó a legjobb magántanárokról, jegyzetekről, tankönyvekről és még sok minden másról.🚀


A víziónk 🔮


Mi a WHYz-nál hiszünk abban, hogy egy jobb világot tudunk teremteni. Mi hiszünk abban, hogy az ember veleszületett képességéből adódóan új dolgokat tud elsajátítani kortól függetlenül. Mi a világot úgy kívánjuk jobbá tenni, hogy segítünk az embereknek a színvonalas magántanárok és oktatási anyagok megtalálásában, időt és energiát megtakarítva.


Ha rezonál veled, amiben hiszünk, és amiért dolgozunk mesélj rólunk és kövess minket! Köszi és értékeljük, hogy elolvastad a cikkünket.

A WHYz Csapata 💛

0 Komment

Írj egy kommentet